Продажа цыплят
Продажа цыплят

VÂNZAREA
puilor de rasă
"Adler Serebristaya"

Продажа цыплят

"Gaidarji Group" ™

Cel mai mare producător de puilor din sudul Moldovei.

0 м2
Zona de productie
0
Ani pe piață
0 +
Capete de puilor pe an
0 +
Capete de puilor pe an
0 м2
Zona de producție
0
Ani pe piață

"Gaidarji Group" ™

Compania Gaidarji Group este unul dintre cei mai mari producători de puilor din sudul Moldovei.

Peste 1 milion de capete de puilor de rasă „Adler Serebristaya” sunt crescute anual la întreprinderea noastră.

Zona de productie – cu o suprafață totală de 40.000 de metri pătrați sunt situate în Comrat, Budjak, Kongazchik și Ferapontievka.

Продажа цыплят
Продажа цыплят
Продажа цыплят
Продажа цыплят
Продажа цыплят

Tipul de productivitate al puilor de rasă „Adler Serebristaya” este universală – carnea de ouă.
Ea se descurcă bine cu sarcina de a depune ouă și, în același timp, nu are o formă curbată, datorită căreia dă o mulțime de carne gustoasă.

Продажа цыплят
Продажа цыплят
Продажа цыплят

Sănătatea puilor

Monitorizarea stării de sănătate a puilor de curte este una dintre principalele priorități ale companiei noastre.

Încă din primele ore după eclozare, puii  sunt vaccinați de pe echipamentul special cu medicamente franceze, împotriva unor boli precum: boala Marek, boala Newcastle și bronșita.

O serie de teste de laborator pe care le-am efectuat confirmă faptul că vaccinurile pe care le folosim protejează puilor pe tot parcursul ciclului de viață.

Продажа цыплят
Продажа цыплят
Vaccinare
Puii de la o zi primesc un pachet de vaccinuri, cum ar fi: Vaccin împotriva bolii Marek, Vaccin împotriva bolii Newcastle (ciumă), Vaccin împotriva bolii Bronșitei. La 12 zile, se face o re-vaccinare împotriva bronșitei și a bolilor Newcastle. Înainte de a fi vândut, puiul este hrănit împotriva bolii Caccidioza. Recomandăm vaccinarea puilor împotriva variolei la vârsta de 65-70 de zile.
Жми!
Recomandări
Se recomandă curățarea, spălarea, uscarea și dezinfectarea crescătoriei de puilor cu cel puțin o lună înainte de plantarea puilor (REC. Dezinfector „EKOCID”) și de var. Nu trebuie adăpostite mai mult de 17-20 de pui sub 50 de zile pe m2. După 60-80 de zile, trebuie să fie așezați la 5-8 capete pe 1m2, cu mers obligatoriu, unde au loc hrănirea și băutul.
Жми!
Microclimat
Temperatura în casa de găină în timpul iernii ar trebui să se încadreze în intervalul de + 12 ... + 18 ° С, în alte perioade ale anului, de obicei nu este nevoie să se mențină temperatura. Se recomandă păstrarea umidității relative la un nivel de 60-80%. Iluminarea coșului de pui în timpul zilei ar trebui să dureze cel puțin 14 ore. Dacă vara păsările au suficientă lumină, atunci iarna nu este suficientă.
Жми!
Previous
Next
Продажа цыплят

Vaccinare

Puii de la o zi primesc un pachet de vaccinuri, cum ar fi: Vaccin împotriva bolii Marek, Vaccin împotriva bolii Newcastle (ciumă), Vaccin împotriva bolii Bronșitei.
La 12 zile, se face o revaccinare împotriva bronșitei și a bolilor de Newcastle.
Înainte de a fi vândut, puiul este hrănit împotriva bolii Caccidioza. Recomandăm vaccinarea puilor împotriva variolei la vârsta de 65-70 de zile.

Продажа цыплят

Recomandări

Se recomandă curățarea, spălarea, văruirea, uscarea și dezinfectarea casei de puilor cu cel puțin o lună înainte de plantarea puilor (REC. Dezinfector „EKOCID”) și văruirea.
Nu trebuie adăpostite mai mult de 17-20 de pui sub 50 de zile pe m2. După 60-80 de zile, trebuie să fie așezați la 5-8 capete pe 1m2, cu mers obligatoriu, acolo unde au loc hrănirea și băutul.

Продажа цыплят

Microclimat

Temperatura în casa de găină în timpul iernii ar trebui să se încadreze în intervalul de + 12 … + 18 ° С, în alte perioade ale anului, de obicei nu este nevoie să se mențină temperatura.
Se recomandă păstrarea umidității relative la un nivel de 60-80%.
Iluminarea coșului de pui în timpul zilei ar trebui să dureze cel puțin 14 ore. Dacă vara puilor au suficientă lumină, atunci iarna nu este suficientă.

Livrare

Faceți o comandă pentru mai mult de 10 puilor fără a părăsi casa dvs. și utilizați serviciul de livrare rapidă. Livrăm în tot sudul Moldovei.

Продажа цыплят

Livrare

Faceți o comandă pentru mai mult de 10 păsări fără a părăsi casa dvs. și utilizați serviciul de livrare rapidă.

Продажа цыплят

Copyright pilic.md 2021

Developed smart-up.md